Adres

Bredabaan 463
2170 Merksem - Antwerpen

Telefoon/WhatsApp

België: +32 4 930 855 93
Nederland: +31 6 254 513 46

Email

info@kswl.eu cruise@kswl.eu tour@kswl.eu

Drie Generaties Samen Op Reis: Onvergetelijke Momenten van Liefde

Welkom bij onze webpagina gewijd aan de onvergetelijke reizen van drie generaties: grootouders, kinderen en kleinkinderen. Hier vieren we de kostbare momenten van samenzijn, ontdekking en liefde die we delen als familie.

Stel je voor… De zon die langzaam opkomt over een schilderachtig landschap, terwijl drie generaties van dezelfde familie hand in hand staan, klaar om een nieuwe dag van avontuur te omarmen. Dit is het soort moment dat we koesteren en dat onze reizen zo speciaal maakt.

Of het nu gaat om het verkennen van exotische bestemmingen, het proeven van lokale lekkernijen of gewoon samen genieten van quality time, onze reizen zijn doordrenkt van liefde en verbondenheid. Het zijn niet alleen de bestemmingen die ons bijblijven, maar vooral de lachende gezichten, de knuffels en de verhalen die we delen.

Op deze pagina delen we onze reisverhalen, tips voor het reizen met drie generaties en inspiratie om onvergetelijke momenten te creëren. Want of het nu gaat om het bewonderen van een adembenemend uitzicht of het delen van een hartverwarmende maaltijd, het zijn de kleine momenten van liefde die onze reizen zo waardevol maken.

Dus vergezel ons op onze reis en laat je inspireren door de kracht van familiebanden, de vreugde van ontdekking en de schoonheid van samenzijn. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan. Welkom bij Drie Generaties Samen Op Reis – waar liefde de grootste bestemming is.

Perfecte reis

Iedere familie heeft andere
wensen, budget en interesses. Ons aanbod is geschikt voor iedereen en
wijstellen graag de perfecte reis voor jullie samen. 

De jongste generatie

Gezinnen met jonge kinderen geven vaak de voorkeur aan een vakantie in eigen land. Er zijn heel veel vakantieparken waar grote huisjes beschikbaar zijn en die faciliteiten bieden die gericht zijn op het hele gezin zodat er voor iedereen wat te doen is. Wat te denken van een vakantiepark heerlijk in de bossen of aan zee?

Vliegvakantie

Zijn de kinderen al weer wat groter dan wordt er vaker gekozen voor een vliegvakantie. Vliegvakanties rondom de Middelandse zee zoals Portugal, Spanje, Turkije en Griekenland zijn erg populair. Samen in een all inclusive resort met fantastisch eten, heerlijke zwembaden en een uitgebreid animatieteam. Het huren van  een grote villa in Spanje of Portugal met een prive-zwembad en huurauto behoort ook tot de mogelijkheden. Overdag samen leuke dingen ondernemen of even alleen met opa of oma winkelen of met papa en mama naar het strand. In de avond samen koken of heerlijk de BBQ aansteken.

Familierondreizen

Grootouders zijn steeds actiever en ondernemen veel. Er zijn veel reisorganisaties met speciale familierondreizen in hun aanbod naar verre bestemmingen.  Hierbij houdt men rekening met activiteiten, tempo en accommodaties. Hoe cool is het om olifanten of leeuwen in het wild te zien tijdens een safari in Afrika of beren te spotten tijdens een excursie in Canada. Volop genieten van het plezier en van elkaar. Meer over rondreizen >

Cruise

Je denkt er misschien niet zo snel aan maar een cruisevakantie is ook perfect voor 3 generaties. De afwisseling van uitstapjes aan land en overdag heerlijk ontspannen aan boord. Vooral op een groot schip zijn de faciliteiten ongekend.  Een bijzondere ervaring van jong tot oud.