Adres

Bredabaan 463
2170 Merksem - Antwerpen

Telefoon/WhatsApp

België: +32 4 930 855 93
Nederland: +31 6 254 513 46

Email

info@kswl.eu cruise@kswl.eu tour@kswl.eu

Culturele reizen

Welkom bij onze webpagina gewijd aan culturele reizen die de ziel raken en generaties verbinden. Ontdek met ons de fascinerende culturen van China, Suriname en Hong Kong, terwijl grootouders, kinderen en kleinkinderen samen onvergetelijke momenten beleven vol liefde en verbondenheid.

Reis met ons naar de afgelegen Hakka-dorpen van China, waar eeuwenoude tradities nog steeds springlevend zijn. Ontmoet de vriendelijke dorpsbewoners, leer over hun rijke geschiedenis en ervaar de betoverende landschappen die deze regio te bieden heeft. Samen zullen we diepe connecties smeden terwijl we deel uitmaken van het dagelijks leven van de Hakka-gemeenschap.

Verken vervolgens de kleurrijke cultuur van Suriname, een smeltkroes van etnische diversiteit en tradities. Laat je betoveren door de levendige straten van Paramaribo, proef de heerlijke authentieke keuken en maak kennis met de gastvrije lokale bevolking. Samen zullen we ons onderdompelen in de ritmes van de Surinaamse cultuur en nieuwe vriendschappen sluiten die een leven lang meegaan.

Eindig onze reis in het bruisende Hong Kong, waar Oost en West samenkomen in een betoverende mix van traditie en moderniteit. Van de levendige markten tot de serene tempels, Hong Kong biedt een schat aan ervaringen voor alle leeftijden. Samen zullen we de geheimen van deze dynamische stad ontdekken en genieten van de verrukkelijke authentieke keuken die het te bieden heeft.

Dus sluit je aan bij ons op deze culturele reis vol avontuur, ontdekking en liefde. Samen zullen we onvergetelijke momenten beleven, nieuwe werelden ontdekken en diep gewortelde banden versterken die generaties lang zullen voortduren.