Adres

Bredabaan 463
2170 Merksem - Antwerpen

Telefoon/WhatsApp

België: +32 4 930 855 93
Nederland: +31 6 254 513 46

Email

info@kswl.eu cruise@kswl.eu tour@kswl.eu

Cruises
Een schat aan cultuur, een heerijk klimaat en enkele van de mooiste steden ter wereld. Niet voor niets is de Middelandse Zee een van ’s werelds meest geliefde cruiseregio’s. Kies voor zeilen in de Carribean of koers naar het noorden.

Geschikt voor iedereen
Zie je het al voor je? Met z’n tweeën in een ligstoel op het dek. Coctail erbij en genieten van de ondergaande zon. Een cruise is ideaal voor honeymooners maar ook voor gezinnen met kinderen, levensgenieters op leeftijd en jonge koppels die in comfort willen ontdekken. Eigenlijk voor iedereen die ontspannen de wereld wil ontdekken.

Mediterrane ontdekkingen
Cruisen betekent veel zien in een korte tijd. Je pakt slechts één keer je koffer uit. Heerlijk toch? Daarna brengt het cruiseschip je elke nacht naar een nieuwe bestemming. Zo reist het hotel telkens mee naar, in dit geval, een nieuwe Mediterrane bestemming. Diverse rederijen vertrekken vanuit Barcelona om de West Middellandse zee te varen, ook kun je vanuit Venetië of Genua de Oost Middellandse zee kiezen.

 

Cruisen met kinderen

Al eens nagedacht of u met de kids wilt gaan cruisen? Er zijn veel rederijen zoals MSC en Disney Cruise Line die speciale kinderprogramma’s bieden, extra grote familiehutten, spectaculaire kinderprijzen en genoeg activiteiten aan boord! Steeds meer gezinnen en families met kinderen gaan cruisen.. Voor alle leeftijden zijn er baby, kinder en tienerclubs. De minimumleeftijd om op veel schepen aan het programma deel te nemen is 2 of 3 jaar en van de kinderen wordt verwacht dat ze zindelijk zijn. Sommige regels vereisen echter dat kinderen 5 jaar of ouder zijn. Vaak is er ook een speciale kinderopvang indien u samen een excursie wilt maken.

Luxe cruise

Iedere rederij biedt zijn passagiers alle vormen van comfort en luxe, maar er zijn grote verschillen met de 5 en 6 sterren cruises. Met andere woorden: het mooiste van alles! Deze luxe schepen zijn vaak kleiner en kunnen hierdoor aanmeren bij meer exotische bestemmingen, bieden nog meer persoonlijke service en u kunt kiezen uit prachtige suites of buitenhutten met balkon. Culinaire hoogtepunten, heerlijke wijn, en relaxen van en heerlijke massage in de Spa.

Expeditie cruise

Wilt u graag naar afgelegen plekken, ongerepte natuur? Er zijn ontzettend veel verschillende expeditie cruises. Van de Galapagos eilanden, Antarctica tot Spitsbergen en Groenland. De Holland America Line heft een groot aanbod aan afvaarten in Alaska. Een expeditie cruise is altijd met een kleiner en wendbaar schip. Vaak zijn deze schepen niet zo diep, zodat ze op ondiepe plekken kunnen komen, zoals in verschillende atollen. Op deze schepen gaan niet meer dan 200 passagiers. Aan boord kunt u soms genieten van alle luxe. Er zijn ook schepen die minder luxe kennen en vooral gericht zijn op de omgeving. Aan boord van de expeditieschepen zijn minder faciliteiten dan op de grotere cruiseschepen. Zo zijn er geen grote theaters en uitbundige bars. U zult de meeste tijd namelijk spenderen in de buitenruimtes waar u van een 360 graden uitzicht kunt genieten.

Met de nieuwste aanwinst in de vloot naar het noorden
Je kunt bestemmingen als uitgangspunt kiezen, maar ook gaan voor het allernieuwste cruiseschip van Holland America Line: de Nieuw Statendam, zusterschip van de Koningsdam en het tweede schip in de Pinnacle-klasse. Vanaf deze maand gaat de Nieuw Statendam maar liefst veertien rondreizen maken vanuit Amsterdam naar Noord-Europa. Kies bijvoorbeeld uit veelzijdige routes naar de Noorse fjorden, de Noordkaap, IJsland en de Baltische Staten. Geheid dat je onderweg het feeërieke Noorderlicht kunt zien. In het najaar vaart het schip enkele routes in het Middellandse Zee gebied.

Het grootste cruiseschip ter wereld – Symphony of the Seas!
De Symphony of the Seas van Royal Caribbean is met een totale lengte van 362 meter en een totale breedte van 47 meter het grootste cruiseschip ter wereld. Samen met haar zusjes: Oasis, Allure en Harmony of the Seas.

Ontdek de mooie rivieren van Europa of daarbuiten
Naast zeecruises zijn er vele riviercruises mogelijk. Riviercruises worden niet alleen aangeboden in Europa, maar ook in Azië, Amerika en Afrika. Riviercruises worden steeds populairder, ook onder de jongere generaties. Vertrek is vaak vanuit Nederland.