Lunchpakketten

Lunch box 2
Broodje Pom
Broodje Vega
Krentenbol
Appel
Flesje Spa water

 

Lunch box 3
Pastei
Loempia
Risolles
Krentenbol
Appel
Flesje Spa water

 

Lunch box 4
Vlees broodjes

Tegen betaling bij te bestellen:
Bakje Maizenakoekjes
Bakje Kaaskoekjes
Bakje Kokoskoekjes
Viadoe muffin
Berline bol

4 soorten lunchpakketten

U heeft keuze uit 4 lunchpakketten: basis, comfort, deluxe en special. Elk lunchpakket heeft een andere prijsklasse, zodat er altijd wel een lunchpakket bij zit dat past binnen uw budget. Wilt u een ander lunchpakket aanbieden dan een van de standaard lunchpakketten? In dat geval is het zelfs mogelijk om een lunchpakket op maat samen te stellen. Ook wanneer u specifieke voorkeuren heeft of er sprake is van allergieën denken we graag met u mee.

 • Basis lunchpakket
 • Comfort lunchpakket
 • Deluxe lunchpakket
 • Special lunchpakket

Basis lunchpakket

Het basis lunchpakket is ondanks het feit dat deze de naam ‘basis’ draagt, toch goed gevuld. In dit pakket vindt u een bruin broodje met Goudse kaas, wit broodje achterham, flesje Spa, een mars en een heerlijke zoete banaan.

Comfort lunchpakket

Het comfort lunchpakket is een pakket met daarin een sandwich met kip, een blanke belegde wrap, een appel, vruchtenyoghurt en een flesje Spa. Dit lunchpakket is wat rijker gevuld dan de voorganger.

Deluxe lunchpakket

Een luxe lunchpakket heeft uiteraard meer inhoud en bevat bijvoorbeeld ook een overheerlijke muffin, vruchtenyoghurt en net even meer luxe belegde broodjes in vergelijking met het basis lunchpakket. In elk lunchpakket zit, naast het broodje, ook een stuk fruit.

Special lunchpakket

Heeft u speciale eisen? Wij bieden u ook lunchpakketten die vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij of veganistisch zijn.

Op maat

Wij bieden u natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf een lunchpakket op maat samen te stellen bij ons. Een voorbeeld hiervan is de ‘Amsterdam lunchbox’. Wij produceren 7 dagen per week lunchpakketten en leveren deze dagelijks uit. Wat wilt u laten bezorgen?

Meest hoogwaardige ingrediënten

Onze lunchpakketten worden samengesteld met de grootste zorg en aandacht voor hoogwaardige ingrediënten. Dagelijks bereid, zodat ze vers en smaakvol op uw locatie arriveren. Van knapperige groenten tot smaakvolle spreads, elk detail is zorgvuldig uitgekozen om een verrukkelijke culinaire ervaring te bieden. We zijn toegewijd aan het leveren van voedzame maaltijden waar uw gasten blij van zullen worden en energie geven voor de rest van de dag.

Gecertificeerd

In ons moderne productieproces staan kwaliteitszorg en voedselveiligheid centraal. Het productieproces voldoet aan alle eisen op het gebied van voedselbereiding, zoals bijvoorbeeld de FSSC22000 certificering. Wij werken zeer flexibel en denken graag met u mee over innovatieve oplossingen. Bekijk onze certificaten voor verdere toelichting over de kwaliteitswaarborging van onze producten.

Wat kost een lunchpakket?

Wat een lunchpakket kost is geheel afhankelijk van het soort lunchpakket kiest, maar ook van het aantal pakketten dat u bestelt. Omdat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van meerdere factoren, raden we altijd aan om een offerte aan te vragen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de uiteindelijke kosten.

7 dagen per week geleverd

Wij produceren en leveren 7 dagen per week lunchpakketten. Als u voor 14.00 uur de standaard lunch pakketten besteld hebt, hebt u de bestelling de volgende dag al in huis. Bij aantallen van boven de 100 lunchpakketten overleggen wij met u over de en bestelling. We zijn werkzaam in verschillende regio’s, waaronder in Eindhoven en Amsterdam.

Lowcost producent van lunchpakketten

Een lunchpakket bestellen doet u bij Houtop. Wij produceren 7 dagen per week en leveren dagelijks uit. Wanneer u voor 14:00 uur besteld, heeft u de bestelling de volgende dag al binnen. Mits het gaat om de standaard lunchpakketten. Bij grotere aantallen, boven de 100, is overleg nodig over levering en bestelling.

We onderscheiden ons door:

 • Distributie door heel Nederland;
 • Low cost productie met aandacht voor innovatie;
 • Commitment met duurzaamheid;
 • Vers verpakte producten;
 • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood;
 • 7 dagen per week productie en levering;
 • HACCP gecertificeerd;
 • Voor 14.00 uur besteld, is de volgende dag voor de lunch bezorgd.

Lunchpakket bestellen? Bekijk het aanbod en bestel

Wilt u lekker, vers en toch luxe eten en drinken bestellen voor een grote groep mensen? Dan kunt u bestellen bij Houtop Professional Food. U kunt direct uw bestelling aanmelden via ons bestelformulier of even contact met ons opnemen als u een menu op maat wilt samenstellen.

Heeft u de lunch voor morgen nodig? Zorg dan dat u uw bestelling vandaag voor 14.00 uur hebt doorgegeven. Dan zorgen wij dat de basis lunchpakketten de volgende dag in huis zijn. Voor een lunch op maat kunt u beter eerder contact met ons opnemen.