Adres

Bredabaan 463
2170 Merksem - Antwerpen

Telefoon/WhatsApp

België: +32 4 930 855 93
Nederland: +31 6 254 513 46

Email

info@kswl.eu cruise@kswl.eu tour@kswl.eu

3 daagse Romantic Paris tour

Wandelend door Parijs waan jij jezelf in een romantische Franse film door de smalle steegjes en straatjes, de vele prachtige gebouwen, de Eiffeltoren en de Moulin Rouge. Door de hele stad is  de romantiek te vinden in de prachtige architectuur te zien met vele bezienswaardigheden waaronder diverse musea, beroemde monumenten, mooie tuinen, parken, pleintjes en een enorme wandelboulevard langs de rivier de Seine.

Daarnaast staat Parijs ook bekent als modestad. Winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen in één van de vele winkelgalerijen. Een aanrader is Galeries Lafayette, Forum des Halles, de wijk Le Marais en natuurlijk de bekende en mooiste straat de Champs-Elysées. Parijs kent tevens ook vele straatjes en steegjes met kleinere boetiekjes en souvenirs winkels. Er is voor ieder wat wils.

Voor kunst en cultuur bent u in Parijs aan het juiste adres. Denk aan één van ’s werelds grootste musea het Louvre, de Notre Dame, de Basilique du Sacré-Coeur en de wereldberoemde Arc de Triomphe.

Parijs is al met al een zeer geliefde stad voor zowel jong als oud waar genoeg bezienswaardigheden te vinden zijn waar u niet snel uitgekeken raakt.

Boek nu en ga met KSWL Travel & Events mee en geniet wat Parijs te bieden heeft!

Informatie

Inclusief

Hulp nodig?

ma-vr: 10:00 – 22:00u
za: 10:00 – 20:00u
zo: 10:00 – 19:00u