Adres

Bredabaan 463
2170 Merksem - Antwerpen

Telefoon/WhatsApp

België: +32 4 930 855 93
Nederland: +31 6 254 513 46

Email

info@kswl.eu cruise@kswl.eu tour@kswl.eu

Verborgen Schatten van Graubünden

Welkom! We nodigen je van harte uit om mee te gaan op een veelzijdige ontdekkingsreis door het Zwitserse Kanton Graubünden, ook bekend als “die Ferienecke der Schweiz” – de vakantiehoek van Zwitserland. Dit is de plek waar zelfs de Zwitsers zelf graag vakantie vieren en waar ze de meest adembenemende locaties weten te vinden die vaak voor buitenlanders verborgen blijven. Enkele van deze verborgen schatten hebben wij weten te ontdekken. Tijdens deze reis laten we je een glimp opvangen van de pracht van dit land.

Zie – Geniet – Verken is het motto van KSWL Travel & Events, en dat is precies wat we gaan doen tijdens deze reis naar Graubünden. Beschouw het als een ontdekkingsreis waarbij er veel te zien is en nog meer te genieten valt. Wandelingen en excursies wisselen elkaar af, met uitdagende routes voor degenen die graag flink doorstappen, maar ook rustigere alternatieven voor wie het wat kalmer aan wil doen. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om zelf op verkenning te gaan.

We verblijven in uitstekende lokale hotels, die als perfecte uitvalsbasis dienen voor onze dagelijkse avonturen. De genoemde prijzen zijn per persoon en gebaseerd op een tweepersoonskamer. Voor alleenreizigers bieden we de mogelijkheid om voor dezelfde prijs te reizen door een kamer te delen met een andere alleenreizende. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een eigen kamer tegen een kleine toeslag.

De prijzen zijn inclusief excursies en entreegelden, tenzij anders vermeld als “optioneel”. We reizen in comfortabele moderne touringcars, uitgerust met faciliteiten zoals een toilet, usb-aansluitingen, koffie en meer.

Stap aan boord en laat je betoveren door de sprookjesachtige bergwereld van Graubünden!

Informatie

ma-vr: 10:00 – 22:00u
za: 10:00 – 20:00u
zo: 10:00 – 19:00u

Inclusief